VD har ordet

Vi har nu äntligen slagit ihop bolagen och i och med halvårsrapporten 2015 så kan vi redovisa ett positivt resultat dels för halvåret men även ett starkt positivt resultat för kvartalet.

Vi har nu 3 starka varumärken: PlayHippo.com, HappyBingo.com & LyckoBingo.com där PlayHippo och LyckoBingo är de som idag genererar störst intäkter, vi ser stor potential i HappyBingo, framförallt som ett internationellt starkt varumärke.

I senaste rapporten (Q2 2015) kan vi redovisa enorm ökning i såväl insättningar (267% ökning jämfört med Q2 2014) samt i omsättningen (281% jämfört med Q2 2014).

PlayHippo AB är ett intressant bolag vars nästkommande 12 månader kommer att vara väldigt spännande, det blir en resa jag ser fram emot att vara en del av. Vi håller i skrivande stund på att lansera ytterligare ett varumärke som inom kort kommer att nå marknaden. Vi kommer med detta varumärke kunna stärka vår position som ledande bland små till mellanstora spelbolag i Sverige och Europa. Vi tittar även på nya marknader så som Australien, Sydafrika och Japan där vi ser stor tillväxtpotential framförallt med vårt nya varumärke.

Playhippo har även som målsättning att expandera i form av investeringar och förvärv i mindre spelbolag och branschteknologi. Jag ser fram emot att få att tillsammans med mina kollegor ta bolaget till nya höjder 2015/2016.


signatur_johan

Christian Bönnelyche.

2015-09-01

Stockholm