Styrelsen och VD

Patrik Rustman

Ordnarie Ledamot

Patrik Rustman är VD inom reklambranschen. Han har förutom erfarenhet inom reklam och media mycket goda kunskaper inom bolagsstyrning och ledarskap inom snabbväxande organisationer med digitala affärsmodeller likväl som erfarenhet av spelbranschen.

Henrik Granlund

Ordnarie Ledamot

Henrik Granlund har en Master of Science in Business Administration från Jönköping International Busines School. Henrik har tidigare arbetat på Betway/Gnuf, Globet, 888.com samt som Head of Affiliates på Paf.com

Tobias Fagerlund

Styrelseordförande

Tobias Fagerlund har en Jur. kand från Stockholms Universit och över 10 års erfarenhet av spelbranschen. Bl.a som verkställande direktör för Entraction Ltd, iGame Malta Ltd, Nordenchef för Betclic/EverestGroup och som medgrundare av Relax Gaming. Tobias är idag VD för First North-noterade SpiffX AB och styrelseledamot i Net Gaming Europe AB som är marknadsnoterat på Aktietorget.

Christian Bönnelyche

Verkställande Direktör & Ordinarie ledamot

Christian har över 10 års erfarenhet av spelbranschen samt 30 års erfarenhet av marknadsföring. Christian har tidigare arbetat som Sverigechef på Unitbet, Nordenchef på Expect (BetClic/Everest Group) samt som Sverigechef på ComeOn.com.