Styrelsen och VD

Tobias Fagerlund

Styrelseordförande

Tobias Fagerlund har en Jur. kand från Stockholms Universit och över 10 års erfarenhet av spelbranschen. Bl.a som verkställande direktör för Entraction Ltd, iGame Malta Ltd, Nordenchef för Betclic/EverestGroup och som medgrundare av Relax Gaming. Tobias är idag VD för First North-noterade SpiffX AB och styrelseledamot i Net Gaming Europe AB som är marknadsnoterat på Aktietorget.

Christian Bönnelyche

Ordnarie Ledamot

Christian Bönnelyche, född 1959, är styrelseledamot i PlayHippo sedan november 2015 samt suttit som VD i PlayHippo mellan maj 2014 och februari 2017. Christian har flerårig erfarenhet av spelbranschen samt 30 års erfarenhet av marknadsföring. Christian har tidigare arbetat som Sverigechef på Unitbet, Nordenchef på Expect (BetClic/Everest Group) samt som Sverigechef på ComeOn.com. Han har också stor erfarenhet från detaljhandel och media (reklamchef Statoil och marknadschef Expressen) samt som konsult inom media och reklam (mediabyrån Media Broker som vice VD och projektledare på reklambyrån SWE).

Stefan Vilhelmsson

Ordnarie Ledamot

Stefan Vilhelmsson, född 1961, är styrelseledamot i PlayHippo sedan december 2016. Stefan är verksam inom distribution och sitter i styrelsen för ett flertal noterade bolag.

Björn Mannerqvist

Verkställande Direktör & Ordinarie ledamot

Björn Mannerqvist, född 1979, är styrelseledamot sedan december 2016 och VD i PlayHippo sedan februari 2017. Björn är specialist inom digital marknadsföring, sökmotoroptimering och webbanalys. Under mer än elva år har Björn bland annat varit ansvarig för trafikanskaffning från digitala kanaler på världens största affiliatebolag och drivit egna konsultbolag som haft några av Sveriges mest kända varumärken som kunder. Björn driver idag konsultbolaget Ayima Nordic som hjälper stora bolag och start-up bolag med digital strategiimplementering för att öka kundernas trafik och vinst från webb och mobila kanaler